Időpontfoglalás online konzultációra

Személyre szabott konzultáció

Online személyes konzultáció díja

Érdemes tudni, hogy Novák Ferenc nem végez pszichológiai kezelést, és munkamódszere sem hasonlít ahhoz. Nem kell hozzá járatni a gyereket, a legtöbb esetben nem kell találkoznia sem vele vagy látni őt, mert ezeknél fontosabbak a szülő által elmondható tapasztalatok, jelenségek, történések. Ferenc a szülőket látja el olyan gyakorlatias pedagógiai technikákkal, amelyekkel ők érhetnek el javulást a gyereknél. A konzultáns igyekszik minél kevesebb konzultációval hozzájárulni a probléma megoldásához.

Online konzultáció

Időpontfoglalás
online személyes konzultációra

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Küldés
Vélemények

Amit a szülők mondanak...

Kedves Ferenc! Hálás köszönet a közérthető zseniális videókért! Két hónapja a gyakorlatban is használom tanácsaidat rendkívül jó eredménnyel! Több területen is.

Fanni

Amióta Önt hallgatom, azóta alkalmazom a módszereit és látható változásokat tapasztalok a fiam viselkedésében.

Amarilla

Nagyon sokat segített a nevelésben. Rengeteg dologban segítséget kaptam. Kevésbé vagyok feszült és a gyerekekkel is jobb lett a kapcsolatunk. Rengeteg technikát alkalmaztam, ami be is vált.

Beáta

38 éves anyuka vagyok, fiunk 6 éves pasi. Köszönöm Feri a válaszaid, tanácsaid! Nap mint nap működnek. SNI-s gyereknél is.

Andrea

Köszönöm szépen a válaszát! Mai adást reményt, erőt adott és kitartást. Hihetetlen mennyit hibáztam eddig, de kész vagyok tanulni, hogy jó anya legyek.

Zsuzsanna

Köszönjük a tanácsaidat, megfogadtuk, megpróbáltunk már sok mindent és működött.

Andrea

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, kislányommal alkalmazok már pár dolgot és változás is van. Köszönöm szépen.

Noémi

Köszönöm, ma is sokat tanultam! Az érzelmi szint megtartását kell majd gyakorolnom. A kitartás csökkentését okozó hibákból is párat elkövettem. Köszönjük a sok segítséget! Rengeteg értékes információt szereztem.

Andrea

Sokat segít, hogy tényleg jól tudjam kezelni magam és a fiam is.

Viktória

Subscribe
to our newsletter

[mc4wp_form id=”806″]