Friss

Indulatkezelés Gyereknevelés Webinárium
Online előadás

nap
óra
perc
másodperc
Online előadás

Friss hírek

Örülünk, hogy a 2024. március 21-i Indulatkezelései Gyereknevelési Webinárium résztvevője leszel!

Néhány fontos technikai információ a csatlakozásról és arról, ha valami problémába ütköznél:

Csatlakozás

Akár telefonon akár számítógépen szeretnél csatlakozni, a webinárium linkje a következő:

https://meet.google.com/emw-ivxt-rit

Ha telefonnal vagy tablettel csatlakozol, akkor töltsd le a Google Meet alkalmazást.

Ha nem a böngészőbe írtad be az előbbi linket, hanem az alkalmazást indítottad el, akkor az alkalmazás megkérdezheti, hogy melyik beszélgetéshez kívánsz csatlakozni.

Ebben az esetben ez a helyes válasz: emw-ivxt-rit

Javasoljuk, hogy még 18 óra előtt próbáld ki, hogy megpróbálsz belépni, annak ellenére, hogy a beszélgetésbe még nem tudsz ekkor belépni. Arra ugyanis jó ez a lépés, hogy ha még sohasem használtad a Google Meet-et, néhány beállítást már el tudsz majd végezni.

Az előadó számára kedvező, ha lát téged és más résztvevőket, de ha akarod nem engedélyezed a kamerádat, ettől még te látod és hallod majd az előadót.

Ne felejtsd el felhangosítani a hangszórót, különben csak képet látsz majd!

Javasolt még az is, hogy ne csak 21 órakor csatlakozz majd, hanem negyedórával hamarabb, hogy legyen időd esetleges technikai nehézségek, telepítés elhárítására.

Ha mégis nehézségbe ütköznél csatlakozásnál, további lehetőségeket is kialakítottunk, hogy bebiztosítsuk a részvételed.

Ha nem sikerül csatlakozni / 1.

Ha elakadnál a Google Meet-tel való csatlakozásban, akkor a Facebook-on is követheted a webináriumot. Ennek érdekében létrehoztuk az esemény Facebook csoportját.

Jól teszed, ha előre csatlakozol a csoporthoz úgy, hogy beírod a böngésződbe vagy erre a linkre kattintasz:

https://www.facebook.com/groups/indulatkezeles/

A teljes értékű részvételhez jobb a Google Meet, mert ha szükség lesz élőben rajz vagy vázlat bemutatására, akkor ott biztosan megjeleníthető.

Ha nem sikerül csatlakozni / 2.

Az adás ideje alatt, de különösen akkor, ha központi nehézségek lennének az adással, jól jöhet számodra egy weboldal, ahol friss tájékoztatást jelenítünk meg arról, hogyan csatlakozhattok, ha gond lenne az eredeti csatlakozással.

Ne történjen, de előfordulhat például, hogy technikai okokból leáll a beszélgetés és nem indítható újra a megadott linken, hanem azt írja ki neked, hogy a beszélgetés véget ért. Ebben az esetben ezen a weboldalon, ahol most vagy, vagyis itt jelenítjük meg az új linket:

https://www.oromtelineveles.hu/friss

Későbbi megtekintés

Többen jelezték, hogy nem vesznek részt élőben a webináriumon, hanem utólag tekintik meg. Ez a lehetőség minden résztvevőnek rendelkezésére áll majd pár nap késéssel, mivel a webinárium anyaga előbb vágásra kerül majd, hogy technikai, csatlakozási vagy más adminisztrációs részletek ne maradjanak benne.

Így a webináriumot követő 4-5 napon belül kapsz majd egy amúgy nem nyilvános Youtube linket, amelynek segítségével meg tudod nézni a felvételt.

Novák Ferenc szeretettel vár téged a március 21-i webináriumon.

Üdvözlettel: 

Novák Ferenc Gyermeknevelési Akadémia csapata