Könyv

társ a nevelésben

Novák Ferenc:
Örömteli Nevelés

A gyerek úgy „működik”, hogy ha „tolod” őt, akkor távolodni szeretne tőled, ha pedig „húzod”, akkor ugyanez a helyzet. Ezért a szülőnek olyan gyakorlatias gyereknevelési megoldásokra és olyan nézőpontokra van szüksége, melyek segítségével ezt a kettőt elkerülve örömtelivé teheti a gyereknevelést nemcsak gyermeke, de saját maga számára is.

Az együttműködő gyerek általában az együttműködő és tapintatosan irányító szülőnél kezdődik. De hogy miképp is lehet ezt elérni, ebben is segít neked az Örömteli gyereknevelés.

Amire számíthatsz, mikor kézbe veszed és olvasni kezded:

  • Ez a könyv nem hibáztat téged, hanem felemel.
  • Telis-tele van azonnal alkalmazható gyereknevelési tanácsokkal.
  • Elméleti okoskodások helyett gyakorlatias, azonnal alkalmazható tippeket kapsz problémáidra.
  • Miután érteni fogod a gyermekedet és lesznek működő eszközeid, sokkal türelmesebb leszel.
  • Ahogy használni kezded a gyakorlatias tanácsokat, visszatér a családi béke.
  • A könyvben lévő tudással kiegyensúlyozottabb, talpraesettebb és boldogabb gyereket tudsz nevelni.
Novák Ferenc

200e+

Szülő, aki követ

300+

Családnak Nyújtott Segítség

40+

Év Tapasztalat

Rólam

Üdvözöllek, én Novák Ferenc vagyok, gyereknevelési specialista és a szülők barátja.

Tanár vagyok, pedagógiai viselkedéskutató. Akkor vagyok sikeres a hivatásommal, ha Te értőbb, megértőbb és sikeres szülővé válsz a segítségemmel.

Gyereknevelési ismereteimmel és gyakorlatias technikáimmal azt szolgálom, hogy minél elégedettebb lehess magaddal amiatt, ahogyan gyermekedet neveled.

Tapasztaltam, hogy elsősorban nem a szülő vérmérséklete, hanem a gyereknevelésről szerzett hasznos ismereti döntik el, hogy mennyire képes türelemmel és következetesen nevelni gyerekeit.

Ezért írok könyvet, cikkeket, ezért készítek gyereknevelési videókat és más anyagokat szülők, nagyszülők és leendő szülők számára, vagy épp személyre szabott konzultációval segítem őket.

Végső célom azonban az, hogy gyermekedből boldog, sikeres és másokra odafigyelő, minél inkább kiegyensúlyozott és talpraesett felnőtt váljon, miközben számodra igazán örömtelivé válik a gyereknevelés és visszatér otthonodba a harmónia.

Vélemények

Amit a szülők mondanak...

Kedves Ferenc! Hálás köszönet a közérthető zseniális videókért! Két hónapja a gyakorlatban is használom tanácsaidat rendkívül jó eredménnyel! Több területen is.

Fanni

Amióta Önt hallgatom, azóta alkalmazom a módszereit és látható változásokat tapasztalok a fiam viselkedésében.

Amarilla

Nagyon sokat segített a nevelésben. Rengeteg dologban segítséget kaptam. Kevésbé vagyok feszült és a gyerekekkel is jobb lett a kapcsolatunk. Rengeteg technikát alkalmaztam, ami be is vált.

Beáta

38 éves anyuka vagyok, fiunk 6 éves pasi. Köszönöm Feri a válaszaid, tanácsaid! Nap mint nap működnek. SNI-s gyereknél is.

Andrea

Köszönöm szépen a válaszát! Mai adást reményt, erőt adott és kitartást. Hihetetlen mennyit hibáztam eddig, de kész vagyok tanulni, hogy jó anya legyek.

Zsuzsanna

Köszönjük a tanácsaidat, megfogadtuk, megpróbáltunk már sok mindent és működött.

Andrea

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, kislányommal alkalmazok már pár dolgot és változás is van. Köszönöm szépen.

Noémi

Köszönöm, ma is sokat tanultam! Az érzelmi szint megtartását kell majd gyakorolnom. A kitartás csökkentését okozó hibákból is párat elkövettem. Köszönjük a sok segítséget! Rengeteg értékes információt szereztem.

Andrea

Sokat segít, hogy tényleg jól tudjam kezelni magam és a fiam is.

Viktória
Havi kikapcsolódás

Iratkozz fel Te is!
Gyereknevelési Levelek

Szeretnél havonta hasznos információkat kapni a gyermeknevelésről?

Szeretnél értesítést kapni a legújabb díjmentes kiadványokról, legújabb megjelenő videókról, vagy kedvezményes lehetőségekről?

Itt most feliratkozhatsz a Gyereknevelési Levelekre, ami sokkal több, mint egy puszta hírlevél. Gyakorlatias tanácsok, nézőpontok szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak!