Szülői Klub

Novák Ferenc

200e+

Szülő, aki követ

100%

Gyakorlatiasság

40+

Év tapasztalat

A segítségem a tiéd is!

Szívügyem a gyereknevelés - Novák Ferenc

Tudom, időnként úgy érzed, hogy egyedül vagy...

Sokszor nem egyszerű szülőnek lenni… Talán a szüleid jó példát mutattak, de senki nem tanított, hogy hogyan is nevelj gyereket, ha épp valami nehézségbe ütközöl. A szeretet, odaadás sok mindenen átsegít, de sajnos nem mindenen. 

Lehet, hogy te is érezted már, hogy fogalmad sem volt, hogy valamit hogy oldhatnál meg a gyermekednél, akár egy hisztit, vagy hogy éppen rúg, csap, vagy semmit sem eszik meg, vagy csúnyán beszél még veled is, vagy bármit mondasz, pont az ellenkezőjét csinálja és még sorolhatnánk… És ilyenkor időnként elszakad a cérna, pedig szeretnél türelmes, következetes szülő lenni, és szeretnéd jól csinálni a gyereknevelést és mindent megoldani harmóniában, de olykor-olykor nem megy.

Tanár vagyok, pedagógiai viselkedéskutató. Akkor vagyok sikeres a hivatásommal, ha Te értőbb, megértőbb és sikeres szülővé válsz a segítségemmel. Tapasztaltam, hogy elsősorban nem a szülő vérmérséklete, hanem a gyereknevelésről szerzett hasznos ismereti döntik el, hogy mennyire képes türelemmel és következetesen nevelni gyerekeit. 

Végső célom azonban az, hogy gyermekedből boldog, sikeres és másokra odafigyelő, minél inkább kiegyensúlyozott és talpraesett felnőtt váljon, miközben számodra igazán örömtelivé válik a gyereknevelés.

Hogy ne legyél egyedül és mindig legyen segítséged

Szülői Klubok
ha rendszeres tanulásra,
segítségre vágysz

Annyi mindent tanulunk az iskolákban, de a gyereknevelésről bizony semmit sem. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy jó mintákkal találkoztunk akár otthon, akár a környezetünkben, akkor van miből merítenünk. De ha nincs, akkor vagy sikerül jól döntetnünk egy-egy helyzetben, vagy nem. Van egy dolog, ami viszont más minden esetben, mégpedig az, hogy a mai gyerekek már egy sokkal rohanóbb, sokkal impulzívabb, sokkal idegesebb, sokkal nagyobb elvárásokat támasztó társadalomban nőnek fel. Ezt pedig olykor nehéz megélniük és persze a szülőnek is.

A Szülői Klub ehhez nyújt segítséget, hogy ebben a világban ne érezd magad egyedül és megkapd azokat a fogódzkodókat a gyereknevelés területén, mely által türelmes és következetes szülő tudsz lenni és maradni, valamint el tudod érni, hogy gyermeked együttműködő, segítőkész, barátságos, sikeres és boldog gyerek, majd felnőtt lehessen. 

 • Ha szeretnél rendszeresen hasznos tanácsokat, nézőpontokat kapni a gyereknevelésről…
 • Ha örülnél annak, ha egy segítő közösséghez tartoznál…
 • Ha értékelnéd, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal, mert vannak tanácsok és megoldások…
 • Ha szeretnél még jobb, türelmesebb és következetesebb anya, apa vagy netán nagyszülő lenni…
 • Ha szeretnél kevesebb hibát elkövetni a gyereknevelésben, mert megvan a tudásod hozzá…
 • Ha örömmel töltene el, hogy gyermeked boldog, kiegyensúlyozott és megértő környezetben nevelkedjen… 

akkor a Szülői Klubot Neked találtuk ki.

Hogy ne érezd magad egyedül a gyereknevelésben

Válaszd ki a számodra ideális klubtagságot!

Novák Ferenc Gyermeknevelési Akadémia
Szülői VIP Klub
15.000Ft/hó
 • Szülői Klub programjai +
 • Havi, kiscsoportos online gyereknevelési interaktív webinárium kérdésekkel, válaszokkal
 • Heti gyereknevelési tipp
 • 15% kevezmény a tanfolyamokra
Novák Ferenc Gyermeknevelési Akadémia
Szülői Klub
5.000Ft/hó
 • Díjmentes Szülő Csoport programjai +
 • Havi élő online gyereknevelési előadás (később is visszanézhető)
 • Heti gyereknevelési kisokos videó
Novák Ferenc Gyermeknevelési Akadémia
Szülői Csoport
Díjmentes
 • Gyereknevelési videók a Tiktokon
 • Élő adás kéthavonta a Tiktokon és Facebookon
 • Havi gyereknevelési levél
Amire még kiváncsi lehetsz

További információk a Szülői Klubhoz

Igen, a díjmentes Szülői Csoporthoz elég feliratkozni, hogy rendszeresen megkapd e-mailben a Havi gyereknevelési leveleket, valamint ha van Tiktok-od vagy Facebook-od, akkor elérhetővé válnak számodra is az élő adások ezeken a platformokon, melyek kéthavonta lesznek megrendezve és melyek időpontjáról előtte tájékoztatni fogunk e-mailben.

Igen, a csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy a magasabb Szülői Klub mindig tartalmazzák az alatta lévő Szülői Klub, illetve Szülői csoport szolgáltatásait.

A webinárium eléréséhez – akár a Szülői Klubban, akár a Szülői VIP klubban – zoom alkalmazásra lesz szükség, mely személyes, magánszemélyként történő használat esetén teljesen ingyenes. Az alkalmazás innen tölthető le díjmentesen akár számítógépre, akár telefonra vagy tabletre: https://zoom.us/download

A webináriumok előtt minden esetben e-mailben fogjuk küldeni az adott webináriumhoz kapcsolódó belépési adatokat.

Ezek az információk érvényesek mind a Havi élő online gyereknevelési webináriumra (Szülői Klub), mind a Havi, kiscsoportos online gyereknevelési interaktív webináriumra (Szülői VIP Klub), mely utóbbinál kérdez-felelek is részét képezi a webináriumnak.

Igen, át lehet lépni akár magasabb színű, akár alacsonyabb szintű csoportba az azt követő hónaptól kezdődően, amikor az erre vonatkozó igény e-mailben megérkezik hozzánk. A kérést mindenképpen vissza is fogjuk igazolni.

Minden hónap közepén díjbekérőt küldünk a következő havi Klubtagságról, melyet banki utalással lehet majd kiegyenlíteni, így a Klubtagsághoz kapcsolódó szolgáltatások folyamatosan elérhetővé válnak. 

Vélemények

Amit a szülők mondanak...

Kedves Ferenc! Hálás köszönet a közérthető zseniális videókért! Két hónapja a gyakorlatban is használom tanácsaidat rendkívül jó eredménnyel! Több területen is.

Fanni

Amióta Önt hallgatom, azóta alkalmazom a módszereit és látható változásokat tapasztalok a fiam viselkedésében.

Amarilla

Nagyon sokat segített a nevelésben. Rengeteg dologban segítséget kaptam. Kevésbé vagyok feszült és a gyerekekkel is jobb lett a kapcsolatunk. Rengeteg technikát alkalmaztam, ami be is vált.

Beáta

38 éves anyuka vagyok, fiunk 6 éves pasi. Köszönöm Feri a válaszaid, tanácsaid! Nap mint nap működnek. SNI-s gyereknél is.

Andrea

Köszönöm szépen a válaszát! Mai adást reményt, erőt adott és kitartást. Hihetetlen mennyit hibáztam eddig, de kész vagyok tanulni, hogy jó anya legyek.

Zsuzsanna

Köszönjük a tanácsaidat, megfogadtuk, megpróbáltunk már sok mindent és működött.

Andrea

Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, kislányommal alkalmazok már pár dolgot és változás is van. Köszönöm szépen.

Noémi

Köszönöm, ma is sokat tanultam! Az érzelmi szint megtartását kell majd gyakorolnom. A kitartás csökkentését okozó hibákból is párat elkövettem. Köszönjük a sok segítséget! Rengeteg értékes információt szereztem.

Andrea

Sokat segít, hogy tényleg jól tudjam kezelni magam és a fiam is.

Viktória

Amit még Neked ajánlunk

Könyv

Novák Ferenc: Örömteli Nevelés

Tanfolyamok

Online tanfolyamok egy-egy gyereknevelési problémára, hogy többé ne legyen az probléma

Személyre szabott konzultáció

Online személyes konzultáció, ha személyre szabott tanácsra van szükséged.
Havi kikapcsolódás

Iratkozz fel Te is!
Gyereknevelési Levelek

Szeretnél havonta hasznos információkat kapni a gyermeknevelésről?

Szeretnél értesítést kapni a legújabb díjmentes kiadványokról, legújabb megjelenő videókról, vagy kedvezményes lehetőségekről?

Itt most feliratkozhatsz a Gyereknevelési Levelekre, ami sokkal több, mint egy puszta hírlevél. Gyakorlatias tanácsok, nézőpontok szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak!